Mangler bilens motor trækkraft?

Føler du, at bilens motor mangler trækkraft?

At den ikke yder så meget som den plejer?  Eller oplever du at du ikke kører så langt på brændstoffet som du tidligere har gjort?


Det kan skyldes tilsodning af brændstofsystemet, hvilket både forringer trækkraften og brændstoføkonomien. 
Vi bruger en specielt udviklet rensemaskine til dybdebehandling af indsugnings- og brændstofsystemet. Vores speciel udviklede LIQUI MOLY Pro-Line rensevæsker, giver en sikker og ekstremt effektiv behandling af motoren.

3 gode grunde til at få en dybdebehandlende motorrens 

1 - Bedre brændstoføkonomi. Mere miljørigtig kørsel.
Over tid soder bilens motor til. Det gør den, når du bruger din bil, så det kan desværre ikke undgås. 
Når det sker, betyder det også, at du kører kortere på literen. Med en LIQUI MOLY motorrens kan du opnå, at din bil kører længere på literen. Hvor langt afhænger af biltype og kørselsmønster, antal kørte km, brændstoffets kvalitet og om man har brugt brændstof additiver.

2 - Bilens motor holder længere
En ren motor holder længere. En bils indre kan i mange tilfælde sammenlignes med dit eget indre. Hvis dine indre organer vedligeholdes og plejes som sundhedsmyndighederne anbefaler, lever du længere. Det samme gør sig gældende med din bils indre organer. Hvis de vedligeholdes og plejes som din mekaniker anbefaler, lever din bil længere.

3 - Undgå dyre reparationer 
Ved at benytte LIQUI MOLY  motorrens i tide undgår du f.eks. at bilens indsprøjtningsdyser, partikelfilter eller EGR-ventil stopper til. På den måde forlænger du levetiden på dyre komponenter, og din bils samlede omkostninger bliver lavere.

Hvordan ved jeg, at min motor trænger til en motorrens? 
Der er flere tegn på, at din bil trænger til en motorrens. Ofte vil du opleve, at motoren kører ujævnt, og det kan du som regel høre. Du kan også opleve, at trækkraften er blevet dårligere, eller at du ikke kører så langt på literen. 

Hvad er en motorrens? 
En LIQUI MOLY motorrens er en rensning af din bils motor, hvor en specialudviklet rensemaskine fra LIQUI MOLY tilkobles bilens motor. Her kører vi en speciel LIQUI MOLY PRO-LINE rensevæske gennem bilens motor, der fjerner sod og koks. Det er en målrettet dybdebehandling, der renser de tilstoppede områder.

Efter en motorrens anbefaler vi, at du benytter serviceadditiv i tanken for hver 2.000 km. Herved undgår du, at motoren soder til igen. 

En motorrens tager ca. 45 minutter, da der ikke er tale om, at man skiller motoren ad, men foretager en rensning gennem systemet, for at få motoren så tæt på ny som overhovedet muligt.

Hvor tit skal bilen have en motorrens? 
Det afhænger meget af bilens alder, brændstoftype samt dit kørselsmønster. Ta’ en snak med dit lokale LongLife Center for rådgivning om netop din bil. Biler er forskellige og har forskellige styrker og svagheder, det gælder nye som gamle biler. Dit LongLife Center har erfaring og kendskab til det din bil har behov for.